DogForum.net | Dog Forums and Community
     
 
Home Gallery Register Today's Posts Mark Forums Read Calendar Members List
Search
Go Back   DogForum.net | Dog Forums and Community > DogForum.net > Site Technical Issues

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-31-2008, 06:05 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 6,806

Rep: 135 Jake2006 will become famous soon enoughJake2006 will become famous soon enough
Unique Rep: 64
Default Problems AGAIN 31st July 2000-2300

Hi

We have problems again tonight. However, I think the culprit is your banner advertising.

I got a message at the bottom left of screen which said

waiting adoverclocker.net

Jake2006 is offline Jake2006's Gallery  
Reply With Quote
Old 07-31-2008, 06:11 PM   #2
Senior Member
 
applesmom's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Arizona
Posts: 6,612

Rep: 332 applesmom is a jewel in the roughapplesmom is a jewel in the roughapplesmom is a jewel in the roughapplesmom is a jewel in the rough
Unique Rep: 78
Default

I think you've hit on it Jake. Right now there's no banner, just a red x and all of a sudden it's working just fine.
__________________



A well trained dog will make no attempt to share your lunch.

He'll just make you feel guilty while you're eating it.

applesmom is offline  
Reply With Quote
Old 07-31-2008, 06:34 PM   #3
Senior Member
 
Bigboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK: Stoke on trent
Posts: 13,349

Rep: 73 Bigboy will become famous soon enough
Unique Rep: 38
Default

Yes confirmed it's working fine now. It could well be the banner, but there again maybe not as even when the banner has finshed loading (IE it flicks from one part of the ad to the next part ofthe ad (Animated Gif) the forum still doesn't load. it still could be a server related problem. If it is the banners I wondr if the problem can be permantly fixed? I see no banner now and there's no red cross either Thanks to the technical boffins

Bigboy is offline Bigboy's Gallery  
Reply With Quote
Old 07-31-2008, 06:41 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 6,806

Rep: 135 Jake2006 will become famous soon enoughJake2006 will become famous soon enough
Unique Rep: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Bigboy View Post
Yes confirmed it's working fine now. It could well be the banner, but there again maybe not as even when the banner has finshed loading (IE it flicks from one part of the ad to the next part ofthe ad (Animated Gif) the forum still doesn't load. it still could be a server related problem. If it is the banners I wondr if the problem can be permantly fixed? I see no banner now and there's no red cross either Thanks to the technical boffins
So are we talking dogforum server of the advertising server? How do you know its an animated .gif Dave?

Jake2006 is offline Jake2006's Gallery  
Reply With Quote
Old 07-31-2008, 07:26 PM   #5
Senior Member
 
Bigboy's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: UK: Stoke on trent
Posts: 13,349

Rep: 73 Bigboy will become famous soon enough
Unique Rep: 38
Default

Quote:
Originally Posted by Jake2006 View Post
So are we talking dogforum server of the advertising server? How do you know its an animated .gif Dave?
it could be either, but probably the ad server whch stops the main server (dogforum) from loading fully. The animated Gif is used quite a lot in banners but it could also be animated Jpeg I am just covering my self on that one

Bigboy is offline Bigboy's Gallery  
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 12:45 AM.

Shogun Interactive Development Copyright 2006-2015 Shogun Interactive Development. All rights reserved.